Titi Aur: „Este un stres maxim să conduc pe autostradă. În oglindă văd doar mașinile scumpe ale unor parveniți”

Titi Aur: „Este un stres maxim să conduc pe autostradă. În oglindă văd doar mașinile scumpe ale unor parveniți”

Titi Aur, expert în conducerea defensivă, a explicat de ce este pentru el un „stres maxim” să conducă pe autostrăzile din România.

Titi Aur - arhiva foto

„Pentru mine e un stres maxim să circul pe autostradă. Pentru că pe banda unu circulă vehicule mai lent decât ar trebui să circule. Și am fost în weekend când nu erau camioane, doar autoturisme. Multe mașini merg mult mai încet decât ar trebui în mod firesc să circuli pe autostradă. Adică merg cu 90 km/h. Eu vreau să merg pe autostradă cu aproximativ 130 km/h. Dar este imposibil”, a spus Titi Aur pentru DC News .

El a explicat că pe banda unu circulă mașinile lente, în timp ce pe banda doi sunt șoferii „agresivi”, cei care fac semnale cu farurile pentru a te da la o parte.

„Când e coloană de mașini pe banda unu, cei agresivi vin în viteză, vor să frânez, să reduc viteza la 90 km/h și să mă dau să treacă ei cu 190 km/h. Și atunci fac un slalom pe autostradă. (...) Când mă uit în oglindă văd doar mașini scumpe, cu xenoane, nu mașini de amărâți. Ci de oameni parveniți. O spun cu toată răspunderea, sunt niște parveniți. Pentru că un om civilizat care a făcut bani și are o mașină bună nu se comportă așa. Ei sunt cei care nu înțeleg că soarta le-a oferit o mașină scumpă, dar nu e șoseaua lor”, a mai spus Titi Aur .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...