TNL, acțiune caritabilă pentru copiii defavorizați, în prag de sărbători: „România să le ofere șanse egale tuturor copiilor români”

TNL, acțiune caritabilă pentru copiii defavorizați, în prag de sărbători: „România să le ofere șanse egale tuturor copiilor români”

Mara Mareș, președinta Tineretului Național Liberal, a anunțat pe pagina sa de Facebook acțiunea caritabilă pe care TNL o derulează în perioada sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, membrii TNL au împărțit cadouri familiilor și copiilor din Hunedoara.

TNL a oferit cadouri copiilor din Hunedoara cu ocazia sarbatorilor. Foto Facebook Mara Mares

„An de an, în preajma Crăciunului, colegii noștri din Tineretul Național Liberal lasă deoparte hainele de politicieni și intră în rolul Moșului pentru a aduce zâmbete și bucurii celor mici”, a transmis președinta TNL, Mara Mareș, în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

„Anul acesta, împreună cu colegii și prietenii mei din Hunedoara, am adus magia sărbătorilor de iarnă în sufletele unor copii pe cât de deosebiți și sensibili, pe atât de glumeți și atenți.”

Activitatea caritabilă derulată de Crăciun de către TNL are loc la nivel național, fiind un proiect de tradiție al organizației, „aducând bucurie și speranță în inimile copiilor și familiilor de la care avem atât de multe de învățat.”

Președinta TNL a amintit în cadrul postării importanța oferirii de șanse egale copiilor din România. „Știm: cu un cadou nu se face primăvară. De acord. Este și va fi mult de muncă pentru ca România să le ofere șanse egale tuturor copiilor români. Dar fiecare dintre noi putem ajuta prin acțiuni prin care aducem, pur și simplu, bucurii unor copii care-l așteaptă pe Moș Crăciun.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB