Toader, după întâlnirea cu Birchall: Îmi exprim convingerea că va continua ceea ce am dus până în prezent la minister

Toader, după întâlnirea cu Birchall: Îmi exprim convingerea că va continua ceea ce am dus până în prezent la minister

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader şi-a exprimat joi convingerea că Ana Birchall, cea care a preluat interimar conducerea Ministerului Justiţiei, va continua proiectele pe care el le-a început în timpul mandatului.

"Am avut o discuţie prin care am îndeplinit procedura de predare-primire a atribuţiilor ce revin la Ministerul Justiţiei. În urmă cu doi ani şi două luni (...) era procedura exact inversă, eu veneam la Ministerul Justiţiei şi preluam de la domnia sa ceea ce astăzi am predat după doi ani de activitate. (...) A fost o discuţie foarte agreabilă, am servit o cafea. (...) Îmi exprim convingerea că va continua ceea ce am dus până în prezent la minister. Sigur, dacă interimatul îi va permite, va veni şi cu elemente de noutate", a declarat Toader, la plecarea de la Ministerul Justiţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul prin care o desemnează interimar pe Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ca ministru al Justiţiei , precum şi pe cel prin care ia act de demisia lui Tudorel Toader de la MJ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!