Toader se „UȘUREAZĂ” pe Iordache: Dânsul are perspectiva de a privi în viitor, eu am perspectiva de a privi în trecutul dumnealui

Toader se ușurează pe Iordache: Dânsul are perspectiva de a privi în viitor, eu am perspectiva de a privi în trecutul dumnealui!Intrebat intr-o conferinta de presa despre criticile formulate de Florin Iordache la adresa sa, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut un raspuns straniu: "Dansul are perspectiva de a privi in viitor, eu am perspectiva de a privi in trecutul lui". Tudorel Toader a anuntat ca va trimite Parlamentului un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal in conformitate cu deciziile Curtii Constitutionale si a repetat ca nu va pune un prag pentru abuzul in serviciu. (Articol corectat: in forma initiala facea referire in mod eronat la criticile lui Liviu Dragnea; e vorba despre criticile lui Florin Iordache)

"Eu voi da drumul la proiectul de lege fara prag (pentru abuzul in serviciu - n.red.) pentru ca in dispozitivul Curtii Constitutionale nu se vorbeste de prag. Proiectul de lege il voi da cu aprobarea guvernului si il voi trimite in dezbatere in dezbatere parlamentara. Va trece pe la comisiile juridice, apoi la plenul celor doua camere. Cind proiectul va ajunge unde se va intalni cu ministrul Florin Iordache, el avand si experientele de legiutor mai vechi sau mai recente, poate sa intervina in limita competentelor constitutionale asupra proiectului de lege", a spus Tudorel Toader intr-o conferinta de presa.  (Articol corectat: in forma initiala facea referire in mod eronat la criticile lui Liviu Dragnea; e vorba despre criticile lui Florin Iordache)

Intrebat in mod repetat cum raspunde criticilor lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu legate de concluzia evaluarii activitatii DNA si Parchetului General, Tudorel Toader a spus: "Nu cred ca trebuie sa le raspund. Daca ma vor intreba, le voi raspunde, dar nu prin intermediul presei. Daca voi fi invitat (in fata coalitia de guvernare - n.red.) voi merge. Nu ma duc sa ma justific, ci ma duc sa fac mai bine explicat continutul acelui raport si concluziile. Am intrebat pe cineva, o persoana vocala, daca a citit cuvant cu cuvant raportul prezentat. Raspunsul: nu l-am citit, dar stiu. Multi credem ca stim fara sa citim".


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

2 12 state au activat Garda Națională din cauza revoltelor care s-au extins pe întreg teritoriul american

3 Vânzători de țară! / PSD refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul e…

4 Economia Suediei, țara cu cea mai controversată politică anticoronavirus, a crescut în primul trimestru

5 Procurorii din Bulgaria au găsit în timpul unei percheziții la un ministru o listă cu patroni de presă și afac…

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară