Toader spune că raportul Inspecției Judiciare va conta foarte mult în decizia de a cere sau nu revocarea Laurei Codruța Kovesi

Toader spune că raportul Inspecției Judiciare va conta foarte mult în decizia de a cere sau nu revocarea Laurei Codruța Kovesi

UPDATE Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat marți că raportul Inspecției Judiciare privind controlul la DNA va conta "foarte mult" în decizia de a cere sau nu revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

Întrebat de jurnaliști la intrarea în CSM cât va conta raportul în decizia de a cere sau nu revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, Toader a răspuns: "Foarte mult".

Secția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii urmează să ia în discuție, marți, raportul întocmit de către Inspecția Judiciară privind controlul efectuat la Direcția Națională Anticorupție.

Controlul IJ a vizat eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor de către conducerea DNA, precum și respectarea normelor procedurale și regulamentelor de către procurori.

Anterior, la Secția pentru procurori a CSM și-au prezentat punctele de vedere privind acest control șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și procurorii-șefi din subordine, inspectorul-șef adjunct al IJ, Gheorghe Stan, dar și inspectorii care au făcut parte din echipa de verificare.

AGERPRES/(A, AS — autor: Mihai Stoica, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

3 Așa o fi?

4 S-ar putea să nu mintă! / Dragnea spune că Ordonanța 13 a fost ideea lui Marian Neacşu și a lui Marcel Ciolacu

5 Dialog ireal între o pacientă de 80 de ani și medic: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă”