„Toate ieftinele au silicoane. Mai nou, își pun silicoane în rate”

„Toate ieftinele au silicoane. Mai nou, își pun silicoane în rate”

Bia Khalifa, cunoscută pentru conținutul pe care îl creează în mediul online, dar și pentru aparițiile și replicile sale extravagante, s-a dat, din nou, cu părerea despre persoanele care își fac anumite operații estetice.

​Mai multe persoane publice și nu numai au apelat la operații de mărire a sânilor, doar că nu toate femeile și-au permis să plătească suma integral și au ales să plătească în rate. Acest lucru este considerat inacceptabil de Bia Khalifa, care a transmis un mesaj tranșant pe această cale.

Bia Khalifa își scoate silicoanele

În urmă cu ceva timp, Bia Khalifa și-a pus implanturi mamare și s-a lăudat cu bustul generos, ori de câte ori a avut ocazia. Cu toate acestea, creatoarea de conținut pentru adulți susține că, de ceva vreme, nu mai vrea să aibă sânii mari, așa că, urmează să facă o operație de micșorare a acestora.

„Toate ieftinele au silicoane, pentru că nu văd rostul să nu fac pasul ăsta. Mai nou, își pun silicoane în rate, ceea ce e strigător la cer. Dacă îți permiți, îți pui, dacă nu, nu-și are rostul. Moda eu o dau în România, eu am fost mereu prima în tot și sunt un exemplu bun de urmat. Nu e o decizie luată așa, în ultimul moment. M-am gândit foarte mult la asta, am vorbit și în online despre asta”, a spus Bia Khalifa, conform Spynews .

Bia Khalifa a bifat mai multe intervenții

Zilele trecute, Bia Khalifa a stat, în Turcia, o săptămână și jumătate. Aceasta și-a făcut o rinoplastie și un lifting facial și este extrem de mulțumită de rezultat. De asemenea, susține că nu are niciun fel de dureri, deși operația nu a fost una dificilă.

Cât despre pauza pe care o face de la job-ul ei, deoarece își dorește ca operațiile să se vindece în totalitate, Bia Khalifa a recunoscut că nu reprezintă o problemă, deoarece banii pe care i-a făcut până acum sunt suficienți cât pentru a-i permite să se oprească pentru câteva zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?