Toate SLUGILE Infractorului date afară de Grindeanu, repuse în funcție, în miez de noapte, de Tudose!

Toate SLUGILE Infractorului date afară de Grindeanu, repuse în funcție, în miez de noapte, de Tudose!

Toate slugile Infractorului date afară de Grindeanu, repuse în funcție, în miez de noapte, de Tudose! Premierul Mihai Tudose i-a numit din nou în Guvern pe Adrian Mlădinoiu, fostul aghiotant(șofer) al lui Liviu Dragnea, pe Mihai Busuioc, fostul Secretar General, pe Andreea Lambru, fost secretar general adjunct, şi pe Adrian Gâdea, fost şef al CJ Teleorman, care au fost demişi de fostul prim-ministru Sorin Grindeanu în urmă cu două săptămâni. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial joi noapte.

 Astfel, Mihai Busuioc a fost repus în funcţia de şef al SGG, după ce el a fost demis de Grindeanu, după refuzul său de a semna acte şi a le trimite către Monitorul Oficial. Unul dintre aceste acte era chiar demiterea sa şi înlocuirea cu Victor Ponta.

Şi fostul secretar general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru, a fost numită din nou în Guvern, la fel ca Adrian Ionuţ Gâdea, fostul şef al CJ Teleorman, care a fost demis din funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

O altă reangajare este cea a lui Adrian Mlădinoiu, fostul aghiotant(șofer) al lui Liviu Dragnea, încă de când a preluat şefia PSD, ulterior fiind angajat la Camera Deputaţilor, după ce Dragnea a preuat şefia acestui for. După instalarea Guvernului Grindeanu, Mlădinoiu a fost numit secretar de stat în SGG. Acum, el şi-a reluat postul de secretar de stat în SGG, prin ordinul noului premier Mihai Tudose.

A fost repusă în funcţia de secretar general al Ministerului Dezvoltării şi Ionela Stoian.

Deciziile au fost publicate joi noapte în Monitorul Oficial, fiind primele decizii luate de noul premier Mihai Tudose.

Pe 16 iunie, fost premier Sorin Grindeanu a demis mai mulţi secretari de stat, printre care Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Mlădinoiu, fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea, şi Adrian Ionuţ Dragnea, fost deputat şi preşedinte al CJ Teleorman, care a ocupat funcţia după plecarea lui Dragnea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă

3 „M-au sunat de la bancă să spun de unde provin banii” / Câți bani încasează lunar Bianca Drăgușanu

4 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

5 ULTIMA ORĂ Răzbunare în stil mafiot! Atacul s-a produs pe șoseaua București-Ploiești