Tom Cruise şi-a prezentat noul film ''Top Gun'' în timp ce făcea echilibristică pe un avion în zbor

Tom Cruise şi-a prezentat noul film ''Top Gun'' în timp ce făcea echilibristică pe un avion în zbor

Tom Cruise a prezentat joi, de pe un avion aflat în zbor, în avanpremieră mondială filmul "Top Gun: Maverick", a doua parte a producţiei de succes lansată în 1986, relatează vineri AFP.

Continuarea "Top Gun" preia povestea lui Maverick, un pilot de elită interpretat de Tom Cruise, la aproximativ treizeci de ani după filmul original.

Lansarea a fost programată iniţial în 2020, însă a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus.

Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, şi-a prezentat filmul printr-un mesaj video participanţilor la festivalul CinemaCon din Las Vegas, marea adunare anuală a proprietarilor de săli de cinema.

Renumit pentru capacitatea sa de a efectua el însuşi un număr mare de cascadorii, actorul a adresat mesajul în timp ce se afla pe un avion în zbor deasupra Africii de Sud. "Salutare, tuturor. Îmi doresc să fi fost acolo cu voi. Scuze pentru zgomot", a strigat actorul peste vuietul motorului aeronavei şi şuieratul vântului. "După cum puteţi vedea, filmăm cea mai recentă parte din 'Mission: Impossible' ", a spus el râzând.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…