Toni Kroos șochează și se stabilește în Spania: „Germania e suprapopulată de imigranți, totul e scăpat de sub control”

Toni Kroos șochează și se stabilește în Spania: „Germania e suprapopulată de imigranți, totul e scăpat de sub control”

Toni Kroos s-a retras din fotbal la numai 34 de ani, jucând ultimul meci oficial pentru naționala Germaniei în sferturi, la Euro 2024 cu Spania (1-2). Mijlocașul nemților a oferit un interviu în care a abordat mai multe subiecte sociale și politice, lăsând să se înțeleagă că se va stabili în Spania, pentru că Germania nu mai este țara care era în urmă cu 10 ani din cauza imigrației masive.

Toni Kroos Germania

Toni Kroos pune capăt unei cariere impresionante. Foto Facebook

Toni Kroos a fost invitat la podcast-ul „Lanz & Precht” și a explicat de ce Spania este o țară mult mai sigură în viziunea sa. Câștigător de 6 ori al Chempions League cu Real Madrid, fostul jucător a declarat faptul că subiectul migrației masive este „prezent constant” în Germania și a scăpat „de sub control”.

„Dacă aș compara Germania acum cu Spania...am o fată de 7 ani. Când va crește și m-ar întreba cineva dacă aș lăsa-o după ora 23 să iasă în oraș, i-aș spune că aș prefera să o las în Spania decât în Germania.

Germania nu mai e țara din urmă cu 10 ani

Germania primește oamenii cu brațele deschise. Campionatul Mondial din 2006 a demonstrat acest lucru, așa cum s-a întâmplat și la Euro 2024. Mi se pare senzațional, dar nu mai e țara care era acum 10 ani. Există un sentiment de nesiguranță în Germania care e la un nivel mult mai scăzut în Spania.

Țara e suprapopulată . Eu susțin imigrația o mie la sută, dar cei care se ocupă de destinele Germaniei au subestimat influxul de oameni, care ulterior a devenit de necontrolat. Este clar că Germania are nevoie de mulți dintre oamenii care au imigrat. Cu toate acestea, societatea nu a fost pregătită și nu este tolerantă”, a declarat Toni Kroos, în cadrul podcastului.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?