Tonomat de minciuni plătit cu 15.000 de euro pe lună/Bogdan Chirieac:"Am asistat la o execuţie politică"

Tonomat de minciuni plătit cu 15.000 de euro pe lună/Bogdan Chirieac:"Am asistat la o execuţie politică"

Ştire difuzată la Antena3:

Cunoscutul analist politic Bogdan Chirieac a declarat, luni, în emisiunea "La Ordinea Zilei", că dosarul "Telepatia" reprezintă o execuţie politică.

"Nu asistăm la un act de justiţie, din nefericire, ci la o confruntare politică, în spatele uşilor închise(...). Nu cred că putem vorbi de un act de justiţie, indiferent de verdictul care s-ar da acum. Dimpotrivă, eu cred că acest proces politic faultează grav campania electorală prezidenţială din România", a spus Bogdan Chirieac, luni seară, la Antena 3.

Potrivit lui, "ţinând seama de politizarea excesivă a acestui proces, judecătorii ar trebui să amâne procesul până după campania electorală prezindenţială".

"În acest moment, dacă s-ar da un verdict împotriva lui Dan Voiculescu, s-ar spune că în sfârşit Băsescu şi-a eliminat cel mai important adversar politic", a spus analistul.

"Am asistat la o execuţie politică", a conchis Bogdan Chirieac.

Acest tonomat este plătit de Voiculescu cu 15.000 de euro lunar.

http://www.antena3.ro/romania/bogdan-chireac-despre-dosarul-telepatia-asistam-la-o-confruntare-politica-in-spatele-usilor-inchise-262570.html


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?