Tonomatul Ciutacu, decorat de Teodosie pentru rahatul consumat

Tonomatul Ciutacu, decorat de Teodosie pentru rahatul consumat

Tonomatul Ciutacu, decorat de Teodosie pentru rahatul consumat. Victor Ciutacu a fost decorat de Arhiepiscopia Tomisului cu Crucea Dobrogei: „Sunt realmente impresionat şi onorat. O voi primi pentru sprijinul acordat ortodoxiei în al doilea an al pandemiei”

Tonomatul spune că este profund impresionat şi că va face tot posibilul pentru a ajuge la Constanţa să-şi ridice decoraţia şi că a discutat personal cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

„Vestea sfârșitului de an pentru mine a fost că Arhiepiscopia Tomisului m-a distins cu Crucea Dobrogei. Și m-a bucurat și mai tare faptul că am aflat-o nu din vreun comunicat de presă impersonal, ci direct la ÎPS Teodosie. Care a avut delicatețea să mă caute pe 31 decembrie (până m-a găsit și a durat ceva) să mă anunțe personal.

Nu-s defel familiarizat cu rânduielile bisericești, dar înțeleg că e cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Tomisului (dacă greșesc, să mă corecteze Eugen Tănăsescu) și că o voi primi pentru sprijinul pe care eu (născut evreu, botezat ortodox) l-am acordat ortodoxiei în cel de-al doilea an al pandemiei.

Scriu și aici, în rezumat, ce i-am spus și înaltului ierarh. Dincolo de obișnuitele politețuri de complezență, sunt realmente impresionat și onorat. Și voi face tot ce-mi stă în putință să ajung cât mai curând la Constanța să-mi ridic distincția.”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante