Top 5 cele mai senzuale zodii. Te iubesc pătimaș și fac din dragoste artă

Top 5 cele mai senzuale zodii. Te iubesc pătimaș și fac din dragoste artă

Fiecare semn zodiacal vine la pachet cu minusurile și plusurile sale. Pentru unii, amorul este definitoriu, iar iubirea a fost dusă la rang de artă. Însă asta nu este destul, căci fără compatibilitatea cu aceste semne, totul poate fi în zadar.

Cei mai buni parteneri de cuplu, din punct de vedere zodiacal

Începutul anului și proximitatea Sărbătorii Zilei Îndrăgostiților îi face pe nativii iubăreți să dea tot ce au mai bun la capitolul romantism. Dacă îți cauți un partener de Valentine's Day , acesta poate fi un ghid bun pentru tine.

Care sunt cele mai senzuale zodii?

Astrologii americani au făcut un top al iubăreților, cu ei nu te plictisești niciodată. Sunt sexy, iubesc frumosul și sunt acei parteneri generoși, care caută să te satisfacă pe toate palierele. Cum ți se pare acest top? Te regăsești?

5.Rac

Nativii sunt la fel ca anotimpul fierbinte în care s-au născut: incendiari

Nativii sunt la fel ca anotimpul fierbinte în care s-au născut: incendiari

Este un semn emotiv, tenace și plin de imaginație. Sensibil, atent la nevoile partenerului, vrea să ofere totul în amor . Atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, se remarcă dăruirea. Cu un mic amendament, este doar pentru cei aleși. Că nu mulți pot ajunge să beneficieze de generozitatea Racului, el își triază foarte bine partenerii. Aceștia trebuie să corespundă: să fie blânzi, înțelegători, să-l asculte și să se deschidă în fața sa. Racul este unul dintre cele mai senzuale semne ale zodiacului, e făcut pentru iubire și dacă îl ai, ține-l bine, să nu-l pierzi.

4.Pești

Zodia Pești este numită adesea zodia creației și a renașterii.

Zodia Pești este numită adesea zodia creației și a renașterii.

Un alt semn de apă, la fel de sensibil ca Racul, însă mult mai interiorizat. Pe alocuri, și mai indecis, căci nativii Pești au capacitatea de a observa o plajă mai largă de potențiali parteneri. Uneori, au și mai mulți în același timp și parcă nu se pot decide la cine să rămână. La fel de bine, este un semn care prețuiește familia și legământul. Senzoriali, empatici, Peștii trăiesc pentru iubire. Să o ofere și s-o primească. Artiști, boemi și mai mereu îndrăgostiți, ar fi și păcat să nu aibă un partener de Ziua Îndrăgostiților.

3.Taur

Zodia Taur, zodia iubirii și a frumosului, este guvernată de planeta Venus.

Zodia Taur, zodia iubirii și a frumosului, este guvernată de planeta Venus.

De te vei îndrăgosti de un Taur, fie vei mulțumi Universului, fie te vei simți de parcă cineva te-a blestemat, spun specialiștii în astrologie americani. Taurul este unul dintre cele mai senzuale semne ale zodiacului, sunt sinceri și loiali, fix așa se și fac remarcați. Doar că încăpățânarea lor celebră le poate aduce și bile negre. Aceasta poate fi motivul multor neînțelegeri. Taurul se deschide cel mai bine nu în aventuri cu termen limită, ci în relații stabile. În propriul său cămin, devine de nestemată apreciată de partener(ă).

2.Scorpion

 Zodia Scorpion este o zodie fixă, feminină, influențată de elementul primordial al Apei.

Zodia Scorpion este o zodie fixă, feminină, influențată de elementul primordial al Apei.

O știe toată lumea! Scorpionul te hipnotizează cu senzualitatea sa. Debordează de magnetism, iar amorul pentru el este clar artă. Nativul guvernat de Pluto este ambițios, irezistibil, dotat cu un umor ce cucerește iremediabil și cu o personalitate atât de complexă, încât și dacă ai vrea, nu ai putea să îl ignori. Amator de aventuri, Scorpionul se hrănește cu plăcerea vieții.

1.Balanța

Zodie cardinală, guvernată de Venus, cu elementul primordial Aerul

Zodie cardinală, guvernată de Venus, cu elementul primordial Aerul

Este, spun unii, cea mai senzuală zodie. Nici nu ar putea altfel, doar e guvernată de Venus. Această zodie de aer vibrantă, aflată în centrul zodiacului, face trecerea de la cumințica Fecioară, la pasionalul Scorpion. Este liantul, este elementul fără de care nu poți, este acel ceva minunat care te echilibrează. Chiar și în viața sentimentală. Nu te vei plictisi lângă o Balanță și trebuie ca partenerul său să fie atent la micile detalii: să fie impecabil ca ea. Elegant, stilat, să miroasă divin, să emane frumosul și bunul gust. Vei cunoaște Balanța, dacă te va lăsa ea. Iar dacă lucrurile nu merg conform dorinței sale, se va reorienta rapid. Nu simte nevoia să demonstreze nimic, ci doar este: bucurie și armonie în echilibru.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?