Top 5 obiecte sanitare de la Grohe de care ai nevoie acasă

Top 5 obiecte sanitare de la Grohe de care ai nevoie acasă

Nimic nu se compară cu confortul de care te bucuri acasă, iar pentru a-ți asigura o stare de bine, recomandat este să investești în obiecte sanitare durabile, interesante și moderne.

Grohe îți este un partener de nădejde în acest sens. Producătorul german și-a câștigat deja renumele pe piața din România, dar și din străinătate, iar din rândurile ce urmează poți descoperi care sunt principalele tipuri de obiecte sanitare în care este recomandat să investești.

Baterii de baie de la Grohe

În funcție de spațiul de care dispui în baia de acasă, este important să alegi baterii de calitate, durabile, care să se încadreze perfect în design-ul pe care îl construiești. În acest sens, ai la dispoziție obiecte de diferite dimensiuni, din care este bine să optezi în funcție de dimensiunea lavoarului. De exemplu, cu cât lavoarul este mai mic, cu atât pipa bateriei trebuie să fie mai joasă, pentru ca apa să curgă lin.

Pe lângă bateriile de lavoar, în baie mai ai nevoie și de baterii pentru cadă ori pentru duș, pentru a putea folosi apa cât mai simplu cu putință de fiecare dată.

Suporturi de prosoape

Suporturile de prosoape se numără, de asemenea, printre obiectele sanitare care merită atenția ta. În acest sens, ai la dispoziție:

- suporturi clasice, tip barăacestea pot fi simple, duble sau triple și au lungimi diferite, pentru a-ți oferi ocazia să le alegi pe cele care ți se potrivesc cel mai bine;

- inele de prosoapesunt obiecte sanitare moderne, interesante și moderne, pe care le poți fixa direct în perete în proximitatea lavoarului ori a cabinei de duș sau a căzii;

- agățători elegante și minimaliste, agățătorile sunt ideale pentru orice baie în pas cu tendințele actuale din punct de vedere a design-ului de interior.

Perii de toaletă

Periile de toaletă sunt accesorii practice, de care ai nevoie în orice baie, pentru ca astfel să poți igieniza vasul de toaletă ori de câte ori este necesar. Aceste obiecte pot fi individuale și le poți pune direct pe podea, împreună cu suportul cu care vin la pachet sau poți alege un model care să aibă suport încastrabil în perete, pentru a pătra podeaua liberă.

Coloane de duș

Coloanele de duș îți vin în ajutor atunci când vrei să te bucuri de momente personale plăcute. Datorită acestora, nu mai trebuie să ții furtunul în mână atunci când te speli, fiind suficient să dai drumul la apă și să selectezi modul care ți se potrivește: ploaie sau cu un jet mai puternic, pentru un duș mai rapid.

Coloanele de duș pot avea înălțimi diferite, așa că înainte de a opta pentru un model sau altul, recomandat este să te gândești la persoanele care le vor folosi: astfel ai certitudinea că alegi varianta ideală pentru acasă!

Rezervoare încastrate pentru vasul de toaletă

Printre obiectele sanitare care mai merită atenția ta se numără și rezervoarele încastrate. Acestea îți asigură un plus de eleganță în spațiul personal și, totodată, te ajută să faci curățenie mult mai ușor în baie de fiecare dată. În același timp, un rezervor încastrat îți asigură și mai mult spațiu de depozitare, pentru că pe el poți pune fie obiecte de îngrijire personală, fie obiecte decorative, care să îți transforme baie într-un primitoare și caldă.

Accesează Baterii-Lux.ro, pentru a găsi aici o varietate de obiecte sanitare de top! De la cele mai interesante coloane dus, până la baterii pentru baie ori pentru bucătărie, dar și rezervoare încastrate sau accesorii de baie, pe toate le poți comanda foarte ușor!

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?