TOP CINEMA "Deadpool", în fruntea boxoffice-ul nord-american

TOP CINEMA "Deadpool", în fruntea boxoffice-ul nord-american

"Deadpool", antierou marca Marvel adept al umorului negru, ocupă primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 135 de milioane de dolari în primul weekend când a rulat pe ecrane, conform cifrelor provizorii publicate duminică de firma Exhibitor Relations și preluate de AFP.

Este cel mai bun start "luat vreodată în luna februarie și pentru un film marcat R (interzis celor sub 17 ani — n.r.)", arată Paul Dergarabedian de la Rentrak, precizând că în cele trei zile de la sfârșitul săptămânii trecute filmul ar fi putut realiza încasări de 150 de milioane de dolari.

"Deadpool" detronează astfel "Kung Fu Panda 3", filmul de desene animate având încasări de 19,6 milioane de dolari în a treia săptămână de difuzare pe ecranele nord-americane și 93 de milioane în total.

Comedia "How to Be Single" a regizorului german Christian Ditter, cu Dakota Johnson, urcă pe podium după prima săptămână de proiecție, cu 18,7 milioane de dolari obținuți din încasări.

O altă comedie, "Zoolander 2" a lui Ben Stiller, cu Owen Wilson și Penelope Cruz, ocupă locul al patrulea, cu încasări de 15,6 milioane de dolari.

Ea este urmată de "The Revenant", film câștigător a trei Golden Globes și mare favorit la Oscaruri, cu 12 nominalizări, care a obținut 6,9 milioane de dolari în a opta săptămână de prezență pe ecranele nord-americane și 159 de milioane în total.

În a doua parte a Top 10 figurează în ordine "Hail Caesar!", comedie a fraților Coen (6,5 milioane de dolari și 21,3 milioane după două săptămâni de proiecție), "Star Wars: The Force Awakens" (6,1 milioane de dolari și un total astronomic de 915 milioane în nouă săptămâni), "The Choice", dramă romantică despre o relație de dragoste incipentă (5,2 milioane de dolari și 13,2 milioane în două săptămâni), "Ride Along 2", comedie polițistă (4,1 milioane de dolari și 82,6 milioane în cinci săptămâni) și "The Boy", film horror (2,9 milioane de dolari și 30,8 milioane în patru săptămâni).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...