TOP CINEMA Filmul animat ''Frozen II'' s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

TOP CINEMA Filmul animat ''Frozen II'' s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

Lungmetrajul animat "Frozen II" s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american pentru al doilea weekend consecutiv după ce a obţinut încasări de 85,2 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit cifrelor provizorii publicate de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Acest film, în care personajele principale sunt regina Elsa, sora ei Anna şi omul de zăpadă Olaf, a obţinut 124,7 milioane de dolari în cinci zile de proiecţii, în contextul în care americanii au celebrat joi sărbătoarea Thanksgiving, care este zi liberă în Statele Unite. Această performanţă reprezintă un record de box-office pentru acest weekend prelungit, potrivit revistei Variety.

Continuare a peliculei originale "Frozen", un uriaş succes de casă al studioului Disney, noul film prezintă povestea familiei regale din Arendelle şi încearcă să răspundă întrebărilor fanilor din lumea întreagă, în special în legătură cu originea puterilor uimitoare ale personajului Elsa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale