TOP CINEMA Filmul de aventuri ''Uncharted'' se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

TOP CINEMA Filmul de aventuri ''Uncharted'' se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Filmul de aventuri "Uncharted" şi-a păstrat prima poziţie în box office-ul nord-american în cea de-a doua săptămână de la lansare, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Adaptarea unui popular joc de pe Playstation, "Uncharted" a obţinut încasări de 23,3 milioane de dolari de vineri până duminică în sălile de cinematograf din Statele Unite şi Canada.



Filmul, în regia lui Ruben Fleischer (cunoscut pentru "Zombieland" şi "Venom"), relatează peregrinările unui vânător de comori, interpretat de Tom Holland, în căutarea averii pierdute strânse de exploratorul portughez din secolul al XVI-lea, Fernando Magellan.

În continuare pe locul al doilea, lungmetrajul "Dog", despre călătoria unui veteran al armatei americane, interpretat de Channing Tatum, în compania un câine din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, a obţinut 10,1 milioane de dolari.



Pe ultima treaptă a podiumului regăsim "Spider-Man: No Way Home", cel mai recent capitol cinematografic al aventurilor Omului-Păianjen şi o distribuţie în care ne reîntâlnim cu Tom Holland, cu încasări de 5,8 milioane de dolari în a 11-a săptămână de la lansare.



Noua adaptare a romanului "Death on the Nile" de Agatha Christie se clasează din nou pe poziţia a patra, cu încasări de 4,5 milioane de dolari în a treia săptămână de prezenţă cinematografe.



Poziţia a cincea revine peliculei "Jackass Forever", o nouă rundă din seria "Jackass" a grupului de americani cu acelaşi nume, care îşi continuă acrobaţiile şi provocările, unele hilare, altele absurde, iar unele chiar periculoase. În a patra săptămână de la lansare, producţia a obţinut încasări de 3,2 milioane de dolari.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”