Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Sursa foto: Kardemir Karabükspor / Facebook

Oaspeții au deschis scorul în minutul 21, prin Stefano Napoleoni, însă Torje a restabilit egalitatea după doar opt minute. Karabukspor a trecut în avantaj în finalul primei reprize, în urma autogolului moldoveanului Alexandru Epureanu (min.45+1). Scorul final a fost stabilit în minutul 67 de Gheorghe Grozav, care a intrat în joc în repriza secundă.

La Karabukspor au mai evoluat în acest joc Paul Papp și Cristi Tănase, ambii ca titulari, în timp ce Valerică Găman a fost rezervă.

Într-o altă partidă disputată sâmbătă în Super Liga turcă, deținătoarea titlului, Beșiktaș Istanbul a fost ținută în șah, 2-2, pe terenul formației Kasimpașa.

Primele locuri în clasament sunt ocupate de Kasimpașa, Beșiktaș și Karabukspor, cu câte 4 puncte, unul mai mult decât Galatasaray Istanbul, care urmează să joace în deplasare cu Osmanlispor.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...