Torturată, violată și ucisă de soldații ruși la Bucha

Torturată, violată și ucisă de soldații ruși la Bucha

Cu o săptămână înainte de a împlini 23 de ani, Karina Yershova a fost ucisă de soldații ruși în Bucha, un oraș de la periferia Kievului. Aceștia au torturat-o și, cel mai probabil, au violat-o, a declarat Andrii Dereko, tatăl vitreg al Karinei, pentru Kyiv Independent. Apoi, au împușcat-o în cap.

Karina Yershova, ucisă de rușiFoto: kyivindependent.com

"Era clar că ei (poliția) știu că a fost violată, deoarece a fost torturată, dar detectivul nu a vrut să ne spună acest lucru de la început. Ea a spus: "Nu am dreptul moral să vă spun"... Dar a făcut aluzie (la viol)", a declarat Dereko.

Potrivit lui Dereko, fiica sa vitregă era o fată firavă, care lucra ca manager la un local de sushi și nu reprezenta o amenințare pentru nimeni.

Poliția nu le-a arătat părinților ei cadavrul Karinei, spunând că ar fi fost prea șocant de văzut. Ea a fost înmormântată într-un sicriu închis la 13 aprilie în Bila Tserkva, în regiunea Kiev, la o zi după ce a fost identificată.

De când soldații ruși s-au retras din regiunea Kiev la începutul lunii aprilie, autoritățile au început să colecteze și să exhumeze cadavrele civililor măcelăriți de ruși în timpul ocupației de o lună. Numai în Bucha, au descoperit peste 400 de cadavre de civili uciși. Rușii au ucis fiecare al cincilea locuitor care a rămas în oraș, potrivit primarului din Bucha, Anatolii Fedoruk.

Exhumările și mărturiile localnicilor supraviețuitori au făcut lumină asupra unei alte atrocități rusești: violul în masă al ucrainenilor, inclusiv al femeilor, bărbaților și copiilor.

Dereko le-a cerut detectivilor să îl lase măcar să vadă fotografiile cu cadavrul fiicei sale vitrege. I s-au arătat doar partea superioară a corpului Karinei. Ceea ce a văzut a fost terifiant.

"Erau tăieturi și lacerații, era și o bucată de carne smulsă din coaste", a spus el. "Este evident că au torturat-o".

Poliția i-a spus lui Dereko că piciorul Karinei avea urme de glonț. Se pare că a încercat să oprească sângerarea cu un garou.

El suspectează că Karina a încercat să se apere, ceea ce nu a făcut decât să-i înfurie și mai mult pe agresori.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante