Tot ce trebuie să știi despre pariurile sportive pe F1

Tot ce trebuie să știi despre pariurile sportive pe F1

Formula 1 este în pole position ca una dintre cele mai populare curse de mașini din lume. O listă exclusivă de șoferi concurează în fiecare an în diferite locații din lume. Site-urile de pariuri sportive din întreaga lume oferă diferite opțiuni de pariere în care pasionații de Formula 1 pot paria pe echipele și pe piloții preferați. În acest articol vom vorbi despre cele mai importante aspecte ale pariurilor pe F1. Pentru a vedea o recenzie detaliată a tuturor caselor de pariuri care oferă pariuri pe F1 puteți intra pe site-ul https://meteolaram.org/.

Istoria Formulei 1

Istoria F1 datează încă din anii 1920, în timpul popularului Grand Prix al Europei. De-a lungul anilor, competiția europeană s-a transformat în actuala Formula 1. Cu toate acestea, abia după standardizarea regulilor de către FIA în 1946, Formula 1 a început oficial. La începuturile sale, a fost definită ca o categorie de curse monoloc de prim rang în calendarul mondial al curselor auto. Aceste noi reguli au devenit ceea ce a fost cunoscut sub numele de Formula A sau Formula 1. Mai târziu, o Formula B sau Formula 2, care a fost introdusă ca Formula Voiturette. Mai târziu, a existat o a treia formulă numită Formula 500C. Aceasta a fost recunoscută drept Formula 3.

Capacitatea motorului a fost întotdeauna o piatră de temelie la F1. La început, competiția s-a bazat pe reglementările de dinainte de războiul mondial privind capacitatea motorului. Aceste reguli sunt schimbate și modificate periodic pentru a aduce un oarecare echilibru și a face echitabile condițiile de joc. În plus, au fost puse în aplicare diverse măsuri de siguranță pentru a preveni numărul mare de decese la startul competiției. Astăzi, calendarul Grand Prix-ului implică curse din diferite locații de-a lungul anului.

Tipuri de pariuri pe F1

Puteți paria pe diverse evenimente care ar putea avea loc înainte sau în timpul competițiilor de F1. Site-urile de pariuri sportive din România calculează probabilitatea ca fiecare eveniment să aibă loc și le prezintă ca pariuri cu cote definite. Iată o privire asupra unora dintre cele mai populare pariuri sportive live și pre-meci pe F1.

Câștigătorul cursei

Acesta este cel mai simplu dintre tipurile de pariuri, deoarece pur și simplu pariezi pe un șofer pentru câștigarea cursei. Site-urile de pariuri sportive online pe F1 oferă opțiuni de pariere pentru curse individuale. Aceste opțiuni de pariere sunt, de asemenea, disponibile pentru pariuri sportive live online

Opțiuni de pariere pe sezon

În ceea ce privește pariurile pe un sezon, pariați pe echipa care va câștiga sezonul în loc de curse individuale. Unele case de pariuri extind opțiunea de pariere pentru a încorpora branduri individuale care sponsorizează echipele de top. Acest pariu este stabilit la sfârșitul sezonului când avem un câștigător și de obicei are cote foarte mari.

Podium, top 6

Un podium este cazul în care șoferul termină primul, al doilea sau al treilea. De asemenea, puteți paria pe șoferul care va termina printre primele șase poziții ale cursei. 

Pariuri pe calificare

Pariurile pe calificare acoperă cursele de calificare într-un circuit de F1. Aceste curse au loc chiar înainte de competiția principală după antrenament. Opțiunile de pariere sunt similare cu cursa principală. Cu toate acestea nu toate casele de pariuri oferă pariuri pe calificări, casa de pariuri sportive Superbet fiind una care oferă acest tip de pariu.

Cel mai rapid tur

În această opțiune de pariere, pariezi pe mașina care va înregistra cel mai rapid tur în timpul evenimentului. Pariul nu ține cont de faptul dacă șoferul va câștiga cursa. Astfel de detalii le puteți vedea live în secțiunea de pariuri sportive live score oferită de majoritatea caselor de pariuri online.

Marja câștigătorului

În acest tip de pariu, pariezi pe diferența de timp între primii doi piloți care termină cursa. Marjele câștigătorului pot fi furnizate ca numere exacte sau ca opțiuni de pariere peste/sub, astfel încât să existe un interval în care se încadrează pariul câștigător. Un astfel de pariu poate fi găsi la casa de pariuri sportive Fortuna.

Mașina de siguranță în cursă

O mașină de siguranță este o mașină care este trimisă pe pistă în cazul în care are loc un incident, cum ar fi un accident sau o defecțiune a unei mașini pentru a ghida restul șoferilor. Casele de pariuri vă permit să pariați dacă va apărea o mașină de siguranță într-o anumită cursă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?