Tot el a rămas la butoane? Kelemen Hunor a fost sunat de Hrebenciuc în timp ce făcea declarații după întâlnirea cu Dragnea!

Tot el a rămas la butoane? Kelemen Hunor a fost sunat de Hrebenciuc în timp ce făcea declarații după întâlnirea cu Dragnea!

Tot el a rămas la butoane? Kelemen Hunor a fost sunat de Hrebenciuc în timp ce făcea declarații după întâlnirea cu Dragnea! Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor,a fost sunat luni, de Viorel Hrebenciuc, în timpul unei declaraţii de presă, liderul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România spunând că are o relaţie de colegialitate cu fostul social-democrat, care l-a contactat pentru o întâlnire cu nişte americani.

"Cu domnul Hrebenciuc am o relaţie de colegialitate de 20 de ani", a precizat Kelemen Hunor, întrebat ce relaţie are cu Viorel Hrebenciuc. Chestionat în continuare dacă Viorel Hrebenciuc l-a contactat în contextul crizei politice, liderul UDMR a spus: "Domnul Hrebenciuc mă contactează pentru o întâlnire cu nişte americani, cu Peru".

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu Liviu Dragnea, că majoritatea parlamentară trebuie să aibă posibilitatea şi dreptul de a schimba Guvernul, iar parlamentarii Uniunii Democrate a Maghiarilor din România întotdeauna votează după propria conştiinţă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

5 Așa o fi?