Tot mai multe surse din PSD vorbesc despre demisia Vioricăi Dăncilă. Dragnea cere miting de un milion de oameni în luna mai

Tot mai multe surse din PSD vorbesc despre demisia Vioricăi Dăncilă. Dragnea cere miting de un milion de oameni în luna mai

Tot mai multe surse din PSD vorbesc despre demisia Vioricăi Dăncilă. Dragnea cere miting de un milion de oameni în luna mai. Vă amintim că noi am fost primii care am difuzat informația că sluga de la Videle vrea să părăsească palatul Victoria. Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze din funcţia de prim-ministru şi i-a transmis lui Liviu Dragnea intenţia sa, au declarat pentru  G4Media.ro  surse apropiate conducerii PSD. Pe de altă parte, Dragnea le-a spus duminică preşedinţilor de filiale judeţene ale patidului că vrea să organizeze în luna mai la Bucureşti un miting de un milion de persoane în sprijinul guvernului PSD şi al măsurilor de îngenunchere a justiţiei, au mai declarat pentru  G4Media.ro sursele citate.

Dragnea a avut duminică la Bucureşti mai multe întâlniri cu baronii PSD loiali, convocaţi de urgenţă înaintea şedintei Comitetului Executiv al PSD de luni. La aceste întâlniri, şeful partidului le-a cerut liderilor de filiale mobilizare masivă pentru mitingul din luna mai.

Dăncilă ar fi nemulţumită de faptul că trebuie să deconteze nemulţumirile populare produse de legea salarizării bugetarilor şi de “revoluţia fiscală”, dar şi de faptul că Liviu Dragnea şi baronii PSD îi impun numiri pe care ea le consideră periculoase în diverse poziţii-cheie din statul român.

Nu e clar până la acest moment dacă Dăncilă îşi va anunţa intenţia de a demisiona la şedinţa CEX de luni sau dacă Liviu Dragnea o va convinge să rămână în funcţie.

Dacă va demisiona, Dăncilă ar fi al treilea premier dat de PSD care pleacă într-un an, după Sorin Grindeanu (eliminat de Dragnea prin moţiune de cenzură) şi Mihai Tudose (demisie după o scurtă confruntare cu Liviu Dragnea).



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...