„Toți am atins fete”. Abdel Bouhazama, antrenorul lui Angers, dat afară după o remarcă deplasată

„Toți am atins fete”. Abdel Bouhazama, antrenorul lui Angers, dat afară după o remarcă deplasată

Numit antrenor la Angers în noiembrie 2022, după demiterea lui Gérald Baticle, Abdel Bouhazama a fost și el concediat luni. Nu pentru că echipa sa se află pe ultimul loc în Ligue 1, ci pentru o declarație deplasată făcută în vestiar.

Abdel Bouhazama, fostul antrenor al lui Angers. Foto Angers SCO

Bouhazama i-a strâns pe jucători înaintea partidei de duminică pentru a le explica de ce l-a titularizat pe fundașul stânga algerian Ilyés Chétti, acuzat de agresiune sexuală, acesta fiind suspectat că a atins indecent o tânără în timpul unei seri petrecute într-un club de noapte, scrie gsp.ro.

„E OK, toți am atins fete”, le-a spus tehnicianul elevilor săi. Prima dată a dezmințit că a făcut această remarcă, după care a confirmat. „Nu înseamnă că am aprobat ce a făcut. Sunt tată, am două fiice”, s-a apărat el, după care a fost forțat să părăsească formația franceză.

„Confruntat cu presiunea media şi pentru a păstra imaginea clubului şi liniştea vestiarului, Abdel Bouhazama l-a anunţat pe preşedintele Saïd Chabane că a decis să-şi părăsească postul”, a informat clubul aflat pe ultimul loc în Ligue 1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?