„Totul este fake”/Regina prefăcătoriei, dată în vileag de o soție de fotbalist

„Totul este fake”/Regina prefăcătoriei, dată în vileag de o soție de fotbalist

Regina prefăcătoriei a dat bir cu fugiții de la Clinceni, echipă aflată în prag de desființare.

După ce a anunțat cu mare tam-tam că se va ocupa de Academica Clinceni și și-a adus fiica într-o poziție de conducere, impresara s-a retras subit.

Ana Pîrvulescu, soția fotbalistului Paul Pîrvulescu, a scris pe Instagram. „Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri”.

Anamaria Prodan se scuză, spunând că ea n-a fost niciodată în acte la Clinceni. "Ați văzut-o pe Anamaria Prodan pe acte la Clinceni? Când o vedeți, vorbiți despre subiect! Salarii? Era echipa Anamariei, să achite Anamaria salarii? Hai să fim serioși”, a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Cu alte cuvinte, Anamaria Prodan a fugit de orice responsabilitate și a lăsat Clinceniul așa cum îl găsise, în prag de desființare.

Pe 11 decembrie, pe Realitatea Sportivă, canalul de știri pe care îl deține Anamaria Prodan, se anunța cu fast: "Anamaria Prodan, unul dintre cei mai de succes impresari de fotbalişti din România, se implică din nou în fotbalul din Liga 1. Impresarul şi mai nou mogul de presă de 3 săptămâni, a devenit unul din patronii echipei Academica Clinceni. Jucătorii echipei sunt încântați de ideea de a lucra cu managerul care a făcut performanță cu ei la cel mai înalt nivel. Despre Anamaria Prodan este cunoscut faptul că are o relație de prietenie de foarte mulți ani cu primarul Clinceniului".


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”