Totul până la Meghan! Harry s-a înfuriat pe Charles după ce i-a tăiat soția de pe lista cu beneficii

Totul până la Meghan! Harry s-a înfuriat pe Charles după ce i-a tăiat soția de pe lista cu beneficii

Prințul Harry a fost furios pe Regele Charles al III-lea după ce a decis să o excludă pe Meghan Markle de pe statul de plată al familiei regale, a aflat RadarOnline.com.

Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle

Decizia nu s-a lăsat îndelung așteptată, ci a fost luată la scurt timp după ce Ducele de Sussex și-a anunțat intenția de a se căsători cu actrița americană.

Expertul regal Robert Jobson a publicat recent cartea ”Regele nostru”, unde detaliază intrigi ale familiei regale britanice, un subiect inepuizabil, pare-se. Autorul descrie relația rece care s-a instalat între Charles și mezinul său, după ce și-a exprimat intențiile în legătură cu Meghan Markle. E adevărat că Ducesa de Sussex are tendința de a exagera lucrurile, însă în mod cert a avut momente când s-a simțit stingheră în familia regală britanică. Iar banii sunt un subiect sensibil în toate familiile, nu doar în cea regală.

Robert Jobson descrie în cartea sa un moment cheie în care protagoniștii au fost pe atunci Prințul Charles , Prințul Harry și fratele acestuia, Prințul William.

Will l-ar fi întrebat pe Harry imediat după ce le-a spus că vrea să se însoare: ”Ești sigur?”.

Ducele de Sussex i-a asigurat de intențiile sale ferme, moment în care Charles, actualul monarh britanic, a intervenit și a subliniat un aspect important, pe care Harry trebuia să-l știe: nu-și permiteau s-o plătească pe Meghan Markle ca pe un membru al familiei regale.

”Asta l-a înfuriat la culme pe Prințul Harry”, dezvăluie autorul regal.

Cumva, Ducele de Sussex încă de la începutul relației cu Meghan a simțit o nedreptate vădită în ceea ce o privea pe frumoasa sa viitoare soție.

Încă de la început toți au avut rețineri în ceea ce o privea pe Ducesa de Sussex. Hai să-i spunem dublul standard de la Casa Regală britanică.

Nu e de mirare că Prințul Harry și-a adunat frustrările în celebra deja biografie ”Rezervă”.

Între timp, Prințul Harry și Meghan Markle şi-au făcut un obicei din a stârni drame, de pe urma cărora, culmea, mai câştigă şi bani buni. Între acuzațiile Prinţului Harry că fratele său, Prințul William, l-a atacat fizic, poveştile despre modul în care Familia Regală l-a tratat diferit faţă de prinţul moştenitor și documentarul Netflix care i-a înfuriat chiar şi pe foștii membri ai personalului regal, Ducii de Sussex continuă s-o ducă bine, chiar dacă s-au dat "loviţi" şi de avizul de evacuare primit de la Regele Charles din locuința lor din Windsor, pe care au cataloga-o "ca o pedeapsă crudă".

De pildă, avansul primit de Prinţul Harry pentru cartea sa de memorii a fost de 20 de milioane de dolari, în timp ce contractul pe cinci ani al cuplului cu Netflix, semnat în 2020, valorează 100 de milioane de dolari. Și au un stil de viață pe măsura veniturilor! De altfel, chiar traiul lor luxos i-a făcut pe mulţi să-i eticheteze drept ipocriți.

Foto: Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență