Toyota România donează două aparate de ventilaţie spitalelor ''Matei Balş'' şi ''Victor Babeş'' din Bucureşti

Toyota România donează două aparate de ventilaţie spitalelor ''Matei Balş'' şi ''Victor Babeş'' din Bucureşti

Două aparate pentru ventilaţie, în valoare de 70.000 de euro, au fost donate de către Toyota România spitalelor "Matei Balş" şi "Victor Babeş" din Bucureşti, a anunţat, marţi, constructorul auto într-un comunicat transmis AGERPRES.

"Suntem împreună în această perioadă dificilă pentru toţi românii şi ne oferim sprijinul pentru a trece solidari prin această teribilă încercare. Facem această donaţie pentru cele două spitale din linia întâi a luptei împotriva COVID-19 şi credem cu tărie că orice sprijin valorează la fel de mult. Viaţa unui om este mai presus de orice, de aceea nu trebuie precupeţit niciun efort pentru a-i salva pe cei care au nevoie. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta cadrele medicale cu echipamentele şi materialele necesare", declară Edit Târcolea, directorul general Toyota România, parte a grupului britanic Inchcape.

Potrivit sursei citate, cele două aparate pentru ventilaţie Evita V300 sunt produse de compania Drager şi oferă ventilaţie de cea mai înaltă calitate, putând fi utilizate în numeroase situaţii, în funcţie de necesităţi. Acestea asigură ventilaţie pentru adulţi, copii şi prematuri (invazivă, neinvazivă şi terapie cu O2) şi au independenţă datorită unităţilor opţionale de alimentare cu gaz şi curent electric.

De asemenea, aparatele beneficiază de integrare flexibilă în staţia de lucru prin instalare staţionară la unitatea de alimentare sau ca sistem transportabil pe şasiu.

Toyota România este importatorul exclusiv pentru Toyota şi Lexus în România, parte din grupul Inchcape - cel mai mare distribuitor şi retailer auto din lume, cu o prezenţă globală în 32 de ţări şi având peste 18.000 de angajaţi.

Toyota este lider pe segmentul maşinilor ecologice în România, cu o experienţă de peste 20 de ani în electrificare la nivel global, confirmată inclusiv prin rezultatele obţinute de Corolla - cea mai bine vândută maşină din lume, ajunsă la a patra generaţie de hibrizi.

Modelele hibride se bazează pe sistemul Toyota Full Hybrid Electric, un sistem hibrid mixt care poate funcţiona în serie sau în paralel. În oraş, vehiculele hibride de la Toyota pot fi conduse până la 50% din timp în mod electric fără a fi nevoie să fie încărcate la vreo priză. Astfel, în oraş, unde motoarele convenţionale consumă foarte mult, modelele hibride de la Toyota au consumuri între 3 şi 5 l/100 km. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...