TRĂDARE la vârful PSD! Nicolicea contrazice linia partidului: Țuluș și Iorga NU sunt credibili!

TRĂDARE la vârful PSD! Nicolicea contrazice linia partidului: Țuluș și Iorga NU sunt credibili!

Trădare la vârful PSD!  Nicolicea contrazice linia partidului: Țuluș și Iorga nu sunt credibili! Deputatul Eugen Nicolicea susține că cei doi procurori revocați din funcții de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, nu sunt credibili fiindcă abia în această situație tensionată au făcut aceste dezvăluiri care au generat un scandal în cadrul instituției anticorupție.

"Domnul Țuluș trebuia să se abțină. Doamna Iorga a spus că  i s-a indicat să prelungească o arestare preventivă. Este lipsită de credibilitate având în vedere că își aduce aminte de acest caz abia acum. Doar când a ajuns într-o anumită situație și-a adus aminte de chestiunea aceasta", a declarat deputatul Eugen Nicolicea marți seară la B1TV.

Culmea, în emisiunea de la B1 Nicolicea a fost mai pro-Kovesi ca Sabin Orcan... Și, bineînțeles, singurul „guru” din PSD care se poziționează de partea conducerii DNA.

Un dobitoc, deputatul Antena 3 Pleșoianu, chiar protestează, în aceste momente, în fața sediului DNA...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...