TRĂDARE la vârful PSD! Nicolicea contrazice linia partidului: Țuluș și Iorga NU sunt credibili!

TRĂDARE la vârful PSD! Nicolicea contrazice linia partidului: Țuluș și Iorga NU sunt credibili!

Trădare la vârful PSD!  Nicolicea contrazice linia partidului: Țuluș și Iorga nu sunt credibili! Deputatul Eugen Nicolicea susține că cei doi procurori revocați din funcții de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, nu sunt credibili fiindcă abia în această situație tensionată au făcut aceste dezvăluiri care au generat un scandal în cadrul instituției anticorupție.

"Domnul Țuluș trebuia să se abțină. Doamna Iorga a spus că  i s-a indicat să prelungească o arestare preventivă. Este lipsită de credibilitate având în vedere că își aduce aminte de acest caz abia acum. Doar când a ajuns într-o anumită situație și-a adus aminte de chestiunea aceasta", a declarat deputatul Eugen Nicolicea marți seară la B1TV.

Culmea, în emisiunea de la B1 Nicolicea a fost mai pro-Kovesi ca Sabin Orcan... Și, bineînțeles, singurul „guru” din PSD care se poziționează de partea conducerii DNA.

Un dobitoc, deputatul Antena 3 Pleșoianu, chiar protestează, în aceste momente, în fața sediului DNA...




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu