Trafic rutier restricționat miercuri în zona Pieței Victoriei pentru mitingul transportatorilor

Trafic rutier restricționat miercuri în zona Pieței Victoriei pentru mitingul transportatorilor

Circulația rutieră va fi restricționată în zona Pieței Victoriei, miercuri, între orele 5,00 și 17,00, perioadă în care va avea loc un miting.

"Începând cu ora 5,00, circulația rutieră va fi restricționată pe șos. Kiseleff de la Piața Arcul de Triumf până la Piața Victoriei, respectiv pe șos. Kiseleff de la Piața Arcul de Triumf până la Piața Presei Libere (zona centrală), permițându-se permanent circulația pe str. Arhitect Ion Mincu. La nevoie se va restricționa traficul și pe strada Paris și breteaua care leagă bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei", informează un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, circulația în Piața Victoriei va fi resistematizată începând cu ora 5,00, prin asigurarea traficului rutier, două benzi pe sens în fața clădirii Guvernului României, între bd Aviatorilor și Calea Victoriei, respectiv bd Lascăr Catargiu. Traficul rutier se va desfășura pe Calea Victoriei, bd Ion Mihalache, str. Buzești și bd Lascăr Catargiu.

Brigada Rutieră precizează că, între orele 15,00 — 17,00, participanții și mijloacele auto vor deflui individual, iar restricțiile se vor aplica până la ora 17,00.

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri. Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă", se arată în comunicat.

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) va organiza, pe 2 noiembrie, un miting de protest în fața Guvernului, la care vor participa 6.000 de autovehicule.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …