Traficantul Ovidio Guzman, fiul lui „El Chapo“, arestat în Mexic

Traficantul Ovidio Guzman, fiul lui „El Chapo“, arestat în Mexic

Ovidio Guzman, fiul renumitului traficant de droguri mexican Joaquin „El Chapo” Guzman, a fost arestat de autoritățile mexicane, după ce a mai fost reținut și în 2019.

Ovidio Guzman FOTO: Profimedia

Traficantul Ovidio Guzman, fiul regelui încarcerat Joaquin "El Chapo" Guzman , a fost arestat de autoritățile mexicane, au declarat joi pentru Reuters patru oficiali din această țară.

Ovidio a mai fost reținut pentru scurt timp în statul nordic Sinaloa în octombrie 2019 de către forțele de securitate, dar apoi a fost eliberat rapid pentru a evita represaliile violente din partea bandei sale de traficanți.

În 2019, "El Chapo", despre care se crede acum că are 67 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru mai multe acuzații legate de droguri. De atunci, el a fost ținut în izolare la ADX Florence, o închidoare din Colorado, considerată cea mai sigură din SUA.

El Chapo primește doar o oră pe zi în aer liber și nu are voie să vorbească la telefon decât 15 minute pe lună cu trei persoane verificate în prealabil de guvernul american: mama sa, una dintre surorile sale și cel mai mic copil al său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!