Traficul feroviar este întrerupt în Mehedinți, după ce trenul București-Budapesta a lovit o mașină

Traficul feroviar este întrerupt în Mehedinți, după ce trenul București-Budapesta a lovit o mașină

Traficul feroviar este întrerupt la această oră, după ce trenul internațional IR 72, București - Craiova - Timișoara - Budapesta a intrat în coliziune cu un autoturism, joi, în jurul orei 10:30, la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieșire din stația Gârnița, între Drobeta Turnu Severin și Strehaia, informează CFR Călători.

Sursa foto: CFR Călători / Facebook.com

Reprezentanții CFR spun că, deși trecerea la nivel cu calea ferată era semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, șoferul autoturismului s-a angajat la traversare fără să se asigure.

Cei aproximativ 120 de pasageri din tren și personalul feroviar nu au fost în pericol, spun reprezentanții CFR, fără a preciza ce s-a întâmplat cu șoferul sau cu eventualii pasageri au autoturismului.

"În urma impactului, locomotiva a fost avariată, urmând ca trenul să își reia circulația cu o locomotivă de ajutor care va sosi de la Filiași, după îndepărtarea de pe linie a vehiculului avariat. La acest moment nu sunt alte trenuri afectate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Se depun eforturi pentru reluarea circulației în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp", au mai arătat oficialii CFR Călători.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…