Traficul pe podul Calafat - Vidin va fi întrerupt temporar pentru lucrări de reparații și întreținere

Traficul pe podul Calafat - Vidin va fi întrerupt temporar pentru lucrări de reparații și întreținere

Circulația pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă temporar marți, 8 august, între orele 13,00 - 15,00, precum și vineri, 11 august, între orele 9,00 - 11,00, pentru lucrări de întreținere și reparații, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), remis AGERPRES.

"În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului", se arată în comunicat.

Societatea româno — bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care administrează podul, a informat Poliția de Frontieră despre întreruperea temporară a traficului.

"Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât, la ridicarea restricției, controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ", mai precizează sursa citată.

IGPF recomandă consultarea aplicației "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro , care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

AGERPRES / (AS — autor: Cristina Matei, editor: Irina Poenaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa