Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață timp de 40 de minute

Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață timp de 40 de minute

Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață, pe ambele sensuri, timp de 40 de minute, pentru ca o firmă de topografie să efectueze măsurători, potrivit unui comunicat al CNAIR, remis, luni, AGERPRES.

Astfel, traficul va fi oprit în intervalele orare 09:30 — 09:50 și 11:00 — 11:20.

În aceste intervale de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, până la momentul reluării traficului.

"Având în vedere aspectele prezentate, va informăm că Poliția de Frontieră ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competența pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontiera și artele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară", se arată în comunicat.

De asemenea, reprezentanții CNAIR recomandă consultarea aplicației 'Trafic Online' disponibila pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajuta utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontiera ce înregistrează valori de trafic scăzute.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…