Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață timp de 40 de minute

Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață timp de 40 de minute

Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață, pe ambele sensuri, timp de 40 de minute, pentru ca o firmă de topografie să efectueze măsurători, potrivit unui comunicat al CNAIR, remis, luni, AGERPRES.

Astfel, traficul va fi oprit în intervalele orare 09:30 — 09:50 și 11:00 — 11:20.

În aceste intervale de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, până la momentul reluării traficului.

"Având în vedere aspectele prezentate, va informăm că Poliția de Frontieră ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competența pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontiera și artele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară", se arată în comunicat.

De asemenea, reprezentanții CNAIR recomandă consultarea aplicației 'Trafic Online' disponibila pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajuta utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontiera ce înregistrează valori de trafic scăzute.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…

5 Cam are dreptate omul ăsta în ce spune...