Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață timp de 40 de minute

Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață timp de 40 de minute

Traficul pe podul Giurgiu-Ruse va fi întrerupt marți dimineață, pe ambele sensuri, timp de 40 de minute, pentru ca o firmă de topografie să efectueze măsurători, potrivit unui comunicat al CNAIR, remis, luni, AGERPRES.

Astfel, traficul va fi oprit în intervalele orare 09:30 — 09:50 și 11:00 — 11:20.

În aceste intervale de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, până la momentul reluării traficului.

"Având în vedere aspectele prezentate, va informăm că Poliția de Frontieră ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competența pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontiera și artele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară", se arată în comunicat.

De asemenea, reprezentanții CNAIR recomandă consultarea aplicației 'Trafic Online' disponibila pe site-ul www.politiadefrontiera.ro , care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajuta utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontiera ce înregistrează valori de trafic scăzute.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria