Tragedie cumplită într-o familie de români din Franța

Tragedie cumplită într-o familie de români din Franța

Tragedie incredibilă într-o familie de români stabilită în orășelul francez Rambervilliers. Marți, 25 aprilie, cei doi părinți au anunțat la poliție dispariția fetiței lor de 5 ani. După doar trei ore, aceasta a fost găsită moartă, într-un sac de gunoi, într-un apărtament situat la câteva sute de metri de domiciliul părinților. Un adolescent de 16 ani, principalul suspect în acest caz, a fost arestat.

Potrivit tf1info.fr , mama fetiței a alertat jandarmii în jurul orei 15:00, spunându-se că fetița ei de 5 ani dispăruse de lângă ea, în timp ce se aflau la piață.

Autoritățile au declanșat imediat o operațiune de căutare, în timp ce erau audiați mai mulți potențiali martori. Declarațiile incoerente făcute de un adolescent, care a spus că a văzut-o pe fetiță, le-au atras atenția.

La scurt timp după ce a stat de vorbă cu poliția, în jurul orei 16:00, același adolescent s-a întors și a spus că a găsit în fața apartamentului său un sac de gunoi în care este o fetiță moartă. Ajunși la fața locului, anchetatorii au descoperit într-adevăr trupul fără viață al copilului dat dispărut, dar în apartamentul adolescentului.

„Primii au intervenit polițiștii municipali, ei au fost cei care au descoperit cadavrul, apoi a venit echipajul de salvare, s-a încercat resuscitarea, dar nu a fost nimic de făcut, din păcate era prea târziu”, a dclarat primarul orașului, Jean-Pierre Michel.

Adolescentul în cauză, în vârstă de 16 ani, a devenit imediat principalul suspect și a fost arestat. Mai întâi, acesta ar fi îndreptat jandarmii către o pistă falsă, a mai spus primarul Jean-Pierre Michel. Tot acesta a mai spus că tânărul era „cunoscut poliției pentru fapte legate de abuz sexual”. De asemenea, acesta ar suferi și de tulburări psihice, spune poliția.

Vecinii spun că adolescentul obișnuiește să le atragă copiiilor mici atenția cu gesturi de natură sexuală.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare