Tragedie în fotbal: John Ene a murit în somn! Curg reacții după un caz teribil

Tragedie în fotbal: John Ene a murit în somn! Curg reacții după un caz teribil

Veste îngrozitoare, în această dimineață, pentru lumea fotbalului românesc! John Adrian Ene (53 de ani), fost portar la cluburi precum Ceahlăul, FC Brașov și Dunărea Giurgiu, a fost găsit fără suflare de către fiul său minor. Potrivit gsp.ro , Ene ar fi suferit un infarct în timpul somnului.

John Adrian Ene, fost portar, actualmente antrenor cu licența PRO

Da, e adevărat, am aflat și eu în urmă cu câteva momente. Sunt consternat! Un băiat tânăr, de mare caracter, a lucrat la noi ani de zile... Înțeleg că ar fi făcut infarct în timp ce dormea, mi-au zis băieții de la club“, a declarat primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, pentru gsp.ro.

Ionuț Teodorov, care deține clubul unde joacă fiul lui Ene, a reacțonat și el printr-o postare pe Facebook: „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta... Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat. Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace“.

Apropiații fostului portar au confirmat că acesta se confrunta cu probleme cardiace și că urma un tratament pentru inimă. John Adrian Ene a activat, ca manager, antrenor interimar și antrenor al portarilor, la Academica Clinceni, în diferite mandate. În acest moment, el era sub contract cu Unirea Constanța, formație unde, de asemenea, se ocupa de pregătirea portarilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...