Tragediile din viața lui Demi Moore: traume, dependențe, agresiuni sexule și adulter FOTO

Tragediile din viața lui Demi Moore: traume, dependențe, agresiuni sexule și adulter FOTO

La 60 de ani, Demi Moore poate spune că a trăit într-o viață cât alții în trei. Marile succese au fost, însă, de multe ori depășite de marile tragedii.

Demi Moore, o imagine iconică din filmul „Ghost/Fantoma mea iubită“ FOTO Profimedia

Puține actrițe au definit un deceniu de cinematografie așa cum a făcut-o Demi Moore, în anii 1990. După ce și-a făcut „pavat“ drumul în anii '80, cu o serie de roluri în filme și cu personajul ca Jackie Templeton din serialul „General Hospital“, cariera ei a explodat în 1990, cu rolul din „Ghost/Fantoma mea iubită“.

A fost omniprezentă pe ecrane pe tot parcursul deceniului, a primit premii și nominalizări, iar aparițiile sale în filme precum „Propunere indecentă“, „G.I. Jane “ și „A Few Good Men“ au transformat-o nu doar într-un star internațional, ci și în actrița cel mai bine plătită la Hollywood.

Însă viața ei nu a fost întotdeauna despre succes și defilări pe covorul roșu. Din contră, a fost un montagne russe, unde marile succese au fost adeseori depășite de tragedii și pierderi majore.

O copilărie grea, o adolescență cruntă

Relația actriței cu părinții ei, Virginia și Dan Guynes, a fost deosebit de ciudată și tristă. În timpul primilor ani de viață familia s-a mutat des, iar părinții ei s-au luptat cu dependența de alcool. Astfel, Demi Moore a fost nevoită să fie adultul din familia sa. Când avea 15 ani, părinții ei s-au despărțit, iar când avea 17 ani tatăl ei s-a sinucis.

Demi Moore, în copilărie FOTO Profimedia

Demi Moore, în copilărie FOTO Profimedia

În adolescență a trăit una dintre cele mai traumatizante experiențe din viață. În autobiografia sa, „Inside Out“, ea a făcut o dezvăluire șocantă: a fost agresată sexual de un prieten al mamei sale, în casa lor, iar bărbatul a spus că i-a dat mamei sale 500 de dolari pentru a face acest lucru.

Moore a detaliat acest eveniment șocant, spunând că realitatea a fost, probabil, complexă, deși nu mai puțin traumatizantă. „Nu cred că a fost o simplă tranzacție. Dar ea i-a dat totuși permisiunea și m-a pus în pericol“, a povestit vedeta.

Relația dificilă a lui Demi Moore cu mama ei s-a adâncit și mai mult când a aflat că fusese mințită toată viața. Potrivit Vanity Fair, când avea 13 ani a descoperit că părinții ei s-au căsătorit după ce ea se născuse. Bănuiala s-a confirmat mai târziu: Dan nu era tatăl ei biologic. Virginia s-a căsătorit cu el când era deja însărcinată și a decis să țină acest lucru ascuns de fiica sa, în ciuda faptului că toți ceilalți din familie știau adevărul.

Moore a continuat să-l considere pe Dan tatăl său adevărat după ce a aflat realitatea, dar a fost rănită profund de minciunile mamei ei. Relația lor s-a răcit de-a lungul anilor, iar ele s-au împăcat cu puțin timp înainte de moartea Virginiei, în 1998.

Primul ei mariaj a fost cu muzicianul Freddie Moore. Acesta era căsătorit când s-au întâlnit, dar a divorțat și s-a căsătorit cu actrița în 1981. Ceea ce ar fi trebuit să fie un eveniment fericit, a venit într-un moment foarte dificil: tatăl ei se sinucisese cu doar câteva luni înainte de nunta ei. Demi Moore a folosit acest mariaj pentru a evita să se gândească la moartea tatălui ei și a recunoscut că și-a înșelat soțul. Actrița și-a recunoscut, în cele din urmă, infidelitatea, iar cei doi au divorțat în 1984.

Dependențele, o altă mare problemă

Cea mai cunoscută relație a lui Demi Moore este, fără îndoială, cea cu Bruce Willis. Cei doi s-au întâlnit în 1987 și s-au căsătorit în același an. Au fost, fără îndoială, cel mai faimos cuplu de vedete în anii ʼ90. Moore și Willis au împreună trei fiice, dar, din păcate, mai târziu au început să apară „fisuri“ în relația lor. În 1998 au divorțat, însă nu au rupt niciodată total legătura, iar Demi Moore este un sprijin important pentru fostul ei soț, în această perioadă grea, când a fost diagnosticat cu o boală incurabilă: demență frontotemporală .

Și cel de-al treilea mariaj, cu mai tânărul actor Ashton Kutcher (între ei este o diferență de 15 ani) s-a încheiat cu un divorț. De data aceasta, motivul a fost infidelitatea lui Kutcher. Însă relația lor a fost pusă la încercare cu mult înainte să se căsătorească. Potrivit „New York Times“, Moore a rămas însărcinată la începutul relației cu Ashton Kutcher, dar a pierdut sarcina la șase luni. Pentru a face față durerii, s-a refugiat în alcool și narcotice. Deși cei doi au încercat, de-a lungul anilor, să facă un copil, acest lucru nu s-a întâmplat.

Părinții lui Demi Moore au consumat alcool, iar actrița a dus propriile lupte cu dependendețele de diverse substanțe. În tinerețe a consumat cocaină și alcool, iar vechile obiceiuri s-au reîntors în perioadele dificile.

Astfel, a ajuns să se înstrăineze de propriii ei copii din cauza dependențelor. Din păcate, cele trei fiice ale sale au avut, la rândul lor, probleme similare. Însă toate cele patru femei au reușit, în cele din urmă să scape de aceste dependențe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro