Traian Băsescu, convins că PNL va obține la parlamentare un scor mai mic decât la locale

Traian Băsescu, convins că PNL va obține la parlamentare un scor mai mic decât la locale

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, estimează că Partidul Național Liberal (PNL) va obține la alegerile parlamentare din 11 decembrie un rezultat mai prost ca la locale dacă va folosi 'tripleta Gorghiu - Blaga - Predoiu'.

El a declarat, luni seară, într-o emisiune la România TV, că pentru a obține un scor mai bun PNL trebuie să 'inventeze ceva'.

'Eu îi văd sub 30% dacă rămân cu tandemul Gorghiu Blaga sau cu tripleta Gorghiu — Blaga — Predoiu. Trebuie să inventeze ceva', a afirmat Băsescu.

Referindu-se la PSD, liderul PMP este convins că acesta va obține sub 40 de procente la alegerile generale din acest an. În Parlament vor mai accede — crede Băsescu — PMP și ALDE.

Totodată, Traian Băsescu a reiterat intenția sa de a candida la parlamentare, dacă va avea 'capacitatea să sprijine creșterea partidului'.

'Dacă va fi nevoie, PMP se va prezenta cu Băsescu. Dacă nu, cu Băsescu gardat de Vali Steriu și Eugen Tomac, sau numai cu ei doi, ca să fie credibil, dar vom vedea ce ne arată studiile sociologice. Dacă pentru credibilitatea ideii de partid nou ar fi mai bine să nu candidez, cu certitudine nu voi candida. Dacă vom constata că totuși încă mai am capacitatea să sprijin creșterea partidului, voi candida, dar asta o să v-o pot spune după ce o să facem o cercetare sociologică', a subliniat Traian Băsescu.

Decizia finală a acestuia va fi anunțată în a doua jumătate a lunii octombrie.

AGERPRES/ (A—Cristian Lupașcu, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Am decis să încercăm din nou”