Traian Băsescu: ”Nu voi divulga niciodată secrete de stat / Caut un apartament cu 3 camere, având în vedere prețul facturilor”

Traian Băsescu: ”Nu voi divulga niciodată secrete de stat / Caut un apartament cu 3 camere, având în vedere prețul facturilor”

Traian Băsescu a anunțat joi că va ataca la Curtea Constituțională legea în baza căreia urmează să fie evacuat din vila de protocol după ce a fost declarat definitiv în justiție drept colaborator al fostei Securități ca poliție politică.

El a spus într-o declarație transmisă de RTV că așteaptă actul executor pentru eliberarea locuinței de protocol ca să atace la CCR legea.

Băsescu a respins și ”speculațiile” potrivit cărora ar urma să divulge secrete de stat, spunând că ”niciodată nu o să dezbrac cămașa de fost președinte și am obligația ca ceea ce știu doar eu, secretele țării, să rămână doar la mine”.

Întrebat unde se va muta, el a spus că împreună cu soția sa caută un apartament cu 3 camere într-o zonă lângă metrou, cu magazine și o piață în apropiere. ”Căutăm un apartament cu 3 camere, având în vedere prețurile facturilor”, a spus Băsescu.

În ceea ce privește starea sa de sănătate, el a spus că a fost internat la Spitalul Universitar din Bruxelles pentru o pneumonie netratată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski