„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

Călin Donca se află în acest moment în mijlocul unui scandal de proporții după ce a fost arestat preventiv de DIICOT, fiind acuzat de evaziune fiscală, înșelăciune, manipularea pieței de capital și formarea unui grup infracțional.

Călin Donca se numără printre cei mai bogați 500 de oameni din România, iar până de curând ducea o viață la care oricine visează: mașini de peste 2 milioane de euro și o vilă care ar costa în jur de 1 milion de euro. Mai mult decât atât, bărbatul se bucura de un succes uimitor în afaceri, având o plantație de șofran, cel mai scump condiment din lume, dar și o afacere profitabilă în domeniul energiei.

Viața lui Călin Donca s-a schimbat la 180 de grade în momentul în care polițiștii DIICOT l-au plasat sub arest preventiv, acuzându-l de înșelăciune, organizarea unui grup infracțional, manipularea pieței de capital și evaziune fiscală. Deși omul de afaceri viral pe TikTok a contestat decizia autorităților, oamenii legii au hotărât să îi refuze cererea și să îl țină în continuare în spatele gratiilor.

Multă lume a rămas surprinsă de vestea arestării lui Donca, mai ales persoanele care lucrau împreună cu el în diverse afaceri. Printre aceștia se numără și Dorian Popa, care a cumpărat de la Călin panouri fotovoltaice în valoare de 15.000 de euro.

Ce spun vecinii lui Călin Donca despre afacerist

Călin Donca era apreciat de multe persoane pe rețelele de socializare, însă în viața de zi cu zi se pare că nu avea foarte mulți prieteni. Vecinii acestuia au făcut mai multe declarații despre el, spunând că este „un milionar de carton” și că imaginea pe care o afișa nu era una deloc reală.

„Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, a declarat unul dintre vecinii lui Călin Donca, citat de stirilekanald.ro.

Un alt vecin a spus că bărbatul ar fi avut și o viață sentimentală destul de zbuciumată, locuind în casă atât cu amanta, cât și cu soția:

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”, a susţinut un alt vecin.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB