Tranferurile lui Becali, luate în râs de un fost mare jucător: Icre de crap la preț de caviar

Tranferurile lui Becali, luate în râs de un fost mare jucător: Icre de crap la preț de caviar

Gabi Balint (59 de ani) râde de campania de achiziții a celor de la FCSB, considerând că jucătorii aduși sunt supraevaluați. Gigi Becali a plătit în jur de 5 milioane de euro pe fotbaliști de la echipe mici.

Gabi Balint consideră că FCSB a cumpărat numai jucători supraevaluați. Foto Arhiva Adevărul

Gabi Balint a luat atitudine, într-o postare pe Facebook: „Când plătești peste 5.000.000 de euro pe jucători de play-out și ai pretenții de play-off e ca și cum ai mânca icre de crap și ai crede că e caviar”.

FCSB se află, după 8 etape, pe poziția a 13-a în clasamentul Superligii. Deocamdată, singurul obiectiv îndeplinit este calificarea în grupele Conference League, acolo unde se va se va bate cu West Ham United, Anderlecht și Silkeborg.

10 transferuri în acestă vară

Andrea Compagno este cel de-al 10-lea jucător adus de FCSB în vara lui 2022. Ajuns la Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori (San Marino), Andrea Compagno a promovat cu formația lui Adrian Mititelu în Liga 1, în vara lui 2021. Pentru olteni, atacantul ialian a reușit să înscrie 17 goluri în 34 de meciuri, în Liga 1. Italianul, care a marcat în înfrângerea FCSB, 1-3 cu Farul, l-a costat pe Becali 1,5 milioane de euro.

gigi becali

Gigi Becali, mână largă: și-a luat jucători de 5 milioane de euro. Foto Arhiva Adevărul

Roș-albaștrii au mai reușit, în această perioadă de mercato, să-i achiziționeze pe Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani), David Miculescu (21 de ani, 1,4 milioane de euro), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia