Transferul dinamovistului Deian Sorescu la FCSB a ieșit din impas. Anunțul lui Giovani Becali

Transferul dinamovistului Deian Sorescu la FCSB a ieșit din impas. Anunțul lui Giovani Becali

Deși intrase în împas, transferul lui internaționalului Deian Sorescu la FCSB este perfectat 99,99%, a anunțat impresarul Giovani Becali.

După Dinamo, Deian Sorescu va îmbrăca și tricoul FCSB. Foto Sportpictures

Agentul fotbalistului a confirmat că extrema polonezilor de la Rakow va ajunge la clubul lui Gigi Becali, cele două părți ajungând la un consens după impasul întâmpinat zilele trecute.

Anunțat de antrenorul lui Raków Częstochowa că nu mai mizează pe el, fotbalistul de 25 de ani va fi împrumutat până în vară la vicecampioana României.

În urmă cu două zile, managerul general al FCSB anunțase că gruparea roș-albastră și Rakow nu reușesc să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește termenii financiari ai împrumutului. Cele două cluburi au bătut palma acum, fiind o chestiune de ore până când jucătorul care a făcut carieră în tricoul rivalei Dinamo va fi prezentat la FCSB.

Împrumut cu opțiune de cumpărare

„Acum o oră am închis telefonul cu Gigi. Ne-a spus că totul este OK! Cluburile s-au înțeles pentru transfer. Asta era ultima piedică. Jucătorul așteaptă redactarea contractului și îl va semna fără niciun fel de probleme. Cu Deian, FCSB se înțelesese de acum două zile”, a declarat Giovani Becali, pentru gsp.ro.

Deși inițial FCSB refuzase să achite o sumă de bani pentru împrumutul lui Sorescu, până la urmă a cedat. Potrivit presei din Polonia, Deian ar urma să ajungă la FCSB sub formă de împrumut până în vară, cu opțiune de transfer definitiv în schimbul a 1,5 milioane de euro. Suma este de două ori mai mare decât cea pe care Rakow i-a plătit-o lui Dinamo pentru a-l transfera pe Deian Sorescu în iarna anului 2022 (800.000 de euro).

A mai fost dorit de Gigi Becali în 2021

Ex-dinamovistul, care nu se înțelege cu antrenorul de la formația de club, nu a fost inclus în lotul lui Rakow pentru amicalul de azi cu Qarabag, care se desfăoară de la ora 16:00.

Deian Sorescu, fotbalist care poate juca în ambele benzi ale atacului, dar și fundaș dreapta, a mai fost dorit de Gigi Becali și în vara lui 2021, când FCSB i-a oferit lui Dinamo 500.000 de euro, propunere refuzată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia