Transformări radicale pentru o zodie: începe un nou capitol al vieții până la sfârșitul primăverii

Transformări radicale pentru o zodie: începe un nou capitol al vieții până la sfârșitul primăverii

Astrologii au vești bune pentru nativii uneia dintre zodii. Se anunță schimbări radicale în viața lor, potrivit Fanatik . Predicțiile se referă inclusiv la căsătorie.

Horoscop. Foto Shutterstock

Una dintre cele 12 zodii ale horoscopului e cu adevărat norocoasă primăvara aceasta.

Astrele i-au rezervat schimbări radicale în următorul interval. Nativii acesteia pot avea parte de surprize excelente, chiar când se așteaptă mai puțin.

Desigur, nu este suficient să aștepte ca lucrurile să se întâmple, ci este nevoie să facă pași spre ceea ce își doresc.

Nativii care au parte de schimbări majore sunt cei din zodia Pești. Horoscopul arată că încep un nou capitol al vieții lor înainte de vara 2023.

Predicțiile arată succese pe toate planurile, dar, în special, pe cel financiar. Afacerile le merg foarte bine și și-ar putea achiziționa chiar o locuință.

Întâlnesc sufletul pereche

Mai mult decât atât, Peștii au toate șansele să-și întâlnească sufletul pereche până la sfârșitul acestei primăveri. Vor putea lăsa în urmă eșecurile sentimentale de până acum - de ce nu? - și-ar putea stabili chiar căsătoria.

Peștii vor exersa iertarea primăvara aceasta, tocmai pentru a intra în noua relație fără apăsarea trecutului și fără povara rănilor vechi.

Să nu uităm însă că luna aprilie din 2023 se anunță una aglomerată pentru unele zodii. Apar schimbări în carieră, succes financiar , noi cunoștințe, iar posibilitățile sunt uluitoare și pentru alte zodii.
Soarele în Berbec conferă semnelor de Apă o puternică rezervă de energie , utilă pentru realizarea obiectivelor profesionale. Asta înseamnă, printre altele, că în viața personală pot să apară certurile din cauza geloziei. Criza se va acutiza în timpul Lunii pline roz din aprilie, când intensitatea pasiunilor atinge punctul culminant.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep