Trapperul Yakki a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-ar fi agresat fizic iubita

Trapperul Yakki a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-ar fi agresat fizic iubita

Trapperul Yakki, al cărui nume real este Duțoniu Mihai Denis, a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-ar fi agresat fizic iubita și ar fi distrus bunuri din locuința celor doi în urma unui conflict, potrivit surselor Știrilor ProTV.

Trapperul a lovit-o cu palmele peste față pe iubita lui și a distrus mai multe bunuri din locuință. Speriată, partenera sa a fugit la o vecină din bloc și s-a refugiat în dormitorul acesteia. Yakki a urmărit-o, a spart ușa vecinei și a bătut-o din nou pe tânără, lovind-o cu piciorul.

Potrivit surselor Știrilor ProTV, Bâgu Anne Mary ar mai fi fost agresată fizic de către iubit și luni, 18 decembrie, când Yakki i-a smuls o unghie de la mână.

Tânăra a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur și necesită pentru vindecare 7-8 zile îngrijiri medicale.

Pe numele trapperului a fost emis ordin de protecție provizoriu de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii, a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere.

Trapperul Yakki a fost reținut pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere legală.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”