Trei bărbaţi urmăriţi în cazul tentativei de omor din Chiajna, prinşi într-o cabană din Prahova

Trei bărbaţi urmăriţi în cazul tentativei de omor din Chiajna, prinşi într-o cabană din Prahova

Trei bărbaţi care erau daţi în urmărire generală în cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie în localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti într-o cabană izolată din zona montană a judeţului Prahova, a informat, vineri Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES că cei trei urmează să fie duşi în Arestul Central al Poliţiei.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, vineri, în jurul orei 14,00, în urma activităţilor desfăşurate de DIC şi DOS - IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 23 iulie, a fost efectuată o descindere într-o cabană izolată din zona montană a judeţului Prahova.

În această locaţie, spun oamenii legii, au fost depistaţi 4 bărbaţi, bănuiţi în cauză, 3 dintre aceştia fiind urmăriţi general, având emise mandate de arestare preventivă în lipsă.

"În momentul intervenţiei, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei 4 bărbaţi a încercat sa fugă. Nu au rezultat victime", se precizează în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...