Trei cazuri de infectare cu noul coronavirus la Secţia ATI a Spitalului 'Sfânta Maria' din Capitală

Trei cazuri de infectare cu noul coronavirus la Secţia ATI a Spitalului 'Sfânta Maria' din Capitală

Trei cadre medicale de la Secţia ATI a Spitalului Clinic "Sfânta Maria" sunt infectate cu noul coronavirus, informează vineri Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

"În spiritul unei comunicări corecte şi transparente a opiniei publice, vă informăm că la Spitalul Clinic 'Sfânta Maria', în cadrul Secţiei ATI, au fost depistate 3 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, în rândul personalului medical. Persoanele în cauză sunt asimptomatice şi se află, conform procedurii, în izolare la domiciliu. De asemenea, alţi 7 contacţi se află în carantină", precizează sursa citată.

Potrivit ASSMB, toate cazurile au fost raportate la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, ancheta epidemiologică fiind încheiată.

ASSMB arată că, potrivit normelor în vigoare, Secţia ATI a Spitalului Clinic "Sfânta Maria" este în prezent închisă pentru o perioadă de două săptămâni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /