Trei cele mai periculoase zodii feminine. Trec peste cadavre când vine vorba de ceea ce iubesc

Trei cele mai periculoase zodii feminine. Trec peste cadavre când vine vorba de ceea ce iubesc

Trei zodii feminine pot deveni extrem de periculoase atunci când nu agreează o persoană sau o situație. Potrivit Click!, ele sunt în stare să treacă peste cadavre atunci când vine vorba de ceea ce iubesc și de ceea ce își doresc.

Unele zodii feminine pot deveni extrem de periculoase. FOTO Shutterstock

Acțiunile acestor zodii feminine, indiferent dacă au la bază motive raționale sau iraționale, pot face extrem de mult rău celor care le supără. Pot da adesea dovadă de invidie și răutate față de alte persoane, de multe ori din frustrare sau nemulțumire față de propria viață.

Femeile născute în zodia Pești

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt considerate a fi cele mai crude ființe în anumite momente. Reușesc cu brio să-și dea arama pe față, însă când o fac, se dau de gol și își arată adevărata față.

Majoritatea sunt persoane extrem de negative și invidioase, stare pe care o pot transmite celor din jurul lor. Deși la început îți pot lăsa impresia că sunt în stare să-ți dea și haina de pe ele, tind să afle cât mai multe secrete de-ale tale, în speranța că se vor putea folosi vreodată de ele, atunci când vor să se răzbune.

Femeile născute în zodia Scorpion

Aceste native sunt de-a dreptul periculoase. Inițial, îți dau dovadă de loialitate și calmitate, fiind extrem de devotate, însă odată ce le cunoști mai bine, le vei observa adevăratele intenții.

Sunt extrem de geloase și de posesive, deseori având tendința de a deveni violente, agresive. Nu suportă persoane de sex feminin în jurul partenerului său, și nici în grupul de prieteni. Odată ce le-ai supărat, vor avea grijă să îți arate cu cine ai de-aface.

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie ale cărei native sunt considerate periculoase!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?