Trei curse Tarom spre Praga, Paris și Geneva anulate deoarece aeronavele A310 sunt indisponibile

Trei curse Tarom spre Praga, Paris și Geneva anulate deoarece aeronavele A310 sunt indisponibile

Compania Tarom a anulat duminică trei curse dus-întors spre Praga, Paris și Geneva din cauza indisponibilității aeronavelor Airbus 310, toți pasagerii acestor curse fiind rerutați, a declarat, pentru AGERPRES, Georgeta Dinu, purtătorul de cuvânt al companiei, subliniind că este posibil ca cele două aeronave să reintre în programul de zbor de luni.

"Din cauza unei situații tehnice neprevăzute a trebuit să regândim programul de zbor în funcție de disponibilitatea celorlalte aerovane. Astfel, am anulat astăzi cursele Praga, Paris și Geneva. Ne pare rău pentru disconfortul creat, însă ne dorim călătorii sigure pentru pasagerii noștri. Toți pasagerii acestor curse au fost rerutați către destinația finală. Ambele A 310 sunt indisponibile și se lucrează în regim de urgență pentru a fi introduse din nou în programul de zbor", a explicat Georgeta Dinu.

Cele două aparate A310, avioanele cu cea mai mare capacitate din flota Tarom, se află în hangarele companiei, unde echipa completă de mentenanță a lucrat în regim de urgență.

"Există toate șansele ca acestea să reintre de mâine în programul de zbor. Tarom speră ca aceste nereguli să nu mai apară", a precizat reprezentanta Tarom.

Tarom operează în prezent pe zborurile externe și interne cu o flotă compusă din 23 aeronave, din care două Airbus A310, patru aeronave Boeing 737-700, patru aeronave Boeing 737-300, patru aeronave Airbus A318-111, șapte aeronave ATR 42-500 și două aeronave ATR 72-500.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale