Trei dintre copiii celui mai bogat om din Danemarca au fost uciși în atacurile din Sri Lanka

Trei dintre copiii celui mai bogat om din Danemarca au fost uciși în atacurile din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai săi în atacurile din Sri Lanka, a anunțat luni un purtător de cuvânt al firmei de îmbrăcăminte a lui Povlsen, citat de Reuters.

Purtătorul de cuvânt nu a dat mai multe detalii, dar presa din Danemarca a scris că familia era în vacanță în Sri Lanka. Cu trei zile înainte de atacuri, una dintre fiicele lui Povlsen, Alma, a postat pe Instagram o fotografie cu ceilalți copii ai familiei, Alfred, Astrid și Agnes, în fața unei piscine înconjurate de palmieri.

Ministerul de externe din Danemarca a anunțat duminică seara că trei dintre cetățenii săi au fost uciși în atentatele din Sri Lanka.

Povlsen, în vârstă de 46 de ani, este proprietarul firmei de îmbrăcăminte Bestseller, acționar majoritar în magazinul online Asos și cel mai mare proprietar de terenuri din Scoția. Averea lui este estimată de Forbes la aproape 8 miliarde de dolari.

Autoritățile din Sri Lanka au anunțat luni că 290 de persoane au murit și cel puțin 500 au fost rănite în urma exploziilor care au vizat cinci hoteluri și trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, scrie Mediafax, citând BBC.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…