Trei foşti secretari de stat ai SUA, invitaţi speciali în serialul "Madam Secretary"

Trei foşti secretari de stat ai SUA, invitaţi speciali în serialul "Madam Secretary"

Trei foşti secretari de stat ai SUA - Colin Powell, Hillary Clinton şi Madeleine Albright - îşi vor face apariţia ca invitaţi speciali în serialul "Madam Secretary" în luna octombrie, a informat marţi postul de televiziune CBS, care va difuza această dramă politică, potrivit Reuters.

     Cei trei au filmat deja episodul care îi are drept invitaţi - în care personajul principal, fictiva secretară de stat Elizabeth McCord, interpretată de Tea Leoni, solicită sfatul colegilor săi mai experimentaţi.

Episodul, filmat pe 11 iulie, deschide sezonul al cincilea din "Madam Secretary", care va fi difuzat începând din 7 octombrie.

     "A fost un privilegiu de a vedea perspectivele şi discursurile lor, atât pe ecran cât şi în spatele său", a declarat Barbara Hall, creator şi producător executiv al serialului într-o declaraţie.

     "Madam Secretary" descrie eforturile lui McCord de a se echilibra delicatele probleme diplomatice cu viaţa de familie.

     Serialul a fost lansat în 2014, la un an după ce Clinton a demisionat din postul său Departamentul de Stat după patru ani de activitate. În 2015, democrata a anunţat că va candida la preşedinţie în 2016, însă a fost învinsă în cursa electorală de republicanul Donald Trump.
    
Clinton a apărut pe scurt pe spectacole de divertisment în care îşi joacă propriul rol, cu o scurtă apariţie în "Broad City" în 2016 şi la 'Saturday Night Live', alături de Kate McKinnon in 2015.
    
Madeleine Albright, prima femeie secretar de stat din istoria SUA, a deţinut această funcţie în perioada în care la Casa Albă s-a aflat democratul Bill Clinton, iar Colin Powell, primul secretar de stat afro-american, a ocupat acest post în timpul administraţiei republicanului George W. Bush, aminteşte Reuters. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

2 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Cam are dreptate omul ăsta în ce spune...

5 Uite un articol care merită citit!