Trei motive foarte bune pentru care nu ar trebui să ai o oglindă în dreptul patului

Trei motive foarte bune pentru care nu ar trebui să ai o oglindă în dreptul patului

Arta Feng Shui susține că mediul în care trăim ne influențează fiecare aspect al vieții. Astfel, există o mulțime de motive pentru care poziționarea unei oglinzi în dormitor nu este cea mai bună idee, relatează Daily Mail.

Oglinzile au puterea de a reflecta energia negativă și pozitivă. Foto: Shutterstock

În primul rând, conform principiilor Feng Shui, oglinzile amplasate în fața patului pot reflecta gânduri negative, stres și îngrijorări, ceea ce ar putea îngreuna somnul.

În timp ce alegerea obiectelor de uz casnic și a mobilierului depinde, în cele din urmă, de preferințele personale, integrarea principiilor Feng Shui poate ajuta la crearea unui mediu liniștitor și armonios”, a afirmat Victoria Cedeno, specialist în somn și amenajări interioare.

Practicile Feng Shui oferă perspective diferite cu privire la importanța oglinzilor în dormitor. Unii sugerează evitarea lor, în timp ce alții recomandă poziționarea lor departe de pat.

Acest sfat are la bază convingerea că oglinzile au puterea de a reflecta și de a intensifica atât energia pozitivă, cât și cea negativă, ceea ce ar putea afecta calitatea somnului”, a mai adăugat expertul în somn și amenajări interioare.

Conform spuselor ei, „dacă doriți să aveți o oglindă în dormitor, luați în considerare poziționarea acesteia cu fața la fereastră pentru ca lumina naturală” să „inunde” încăperea.

Un alt specialist Feng Shui, Janine Lowe a afirmat că „o oglindă poate aduce disensiuni în relație dacă este așezată în poziția greșită în dormitor”.

Eu am oglinda așezată pe ușa dulapului și asta rezolvă toate problemele. Holurile sunt spații excelente pentru a amplasa oglinzi. Poziționarea depinde de sensul de deschidere al ușii de la intrare”, a mărturisit ea.

Totodată, Lowe recomandă ca obiectul să fie poziționat pe peretele din fața ușii pentru ca energia pozitivă din exterior să se reflecte în oglindă și să pătrundă în locuință.

Mai mult decât atât, un alt specialist susține că „din punct de vedere al designului, oglinda nu ar trebui să fie orientată spre pat”, fiindcă aceasta ar putea face camera să pară mai mică.

Pentru a ajuta spațiul să pară mai mare, trebuie să vă asigurați că oglinda reflectă lumina naturală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?