Trei persoane de la Guvern, suspecte de coronavirus. Orban: Este vorba despre doi angajați de la Secretariatul General și o persoană de la catering

Trei persoane de la Guvern, suspecte de coronavirus. Orban: Este vorba despre doi angajați de la Secretariatul General și o persoană de la catering

Trei persoane de la Guvern, suspecte de coronavirus. Orban: Este vorba despre doi angajați de la Secretariatul General și o persoană de la catering.

Trei oameni care lucrează la Guvernul României sunt suspecți de coronavirus, premierul interimar Ludovic Orban anunțând că se desfășoară o anchetă epidemiologică. El a precizat că este vorba despre o persoană de la „servire” și doi angajați de la Secretariatul General al guvernului.

Guvernul României a specificat că în contextul anchetei epidemiologice care este desfăşurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din Bucureşti, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfăşurate verificări cu privire la posibili contacţi ai persoanei din rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului României.

”Ca să fie ştirea completă, nu a fost guvernul, a fost în aparatul de lucru al guvernului. Sunt câteva persoane, dintre care o persoană e persoană de servire adică nu este angajat efectiv, lucrează la compania care asigură cateringul şi mai sunt una două persoane care sunt angajaţi la Secretariatul General al guvernului. Toți cei care au intrat în contact cu femeia de 42 de ani infectată cu coronavirus sunt acasă şi, cel mai probabil, li s-au făcut şi testele pentru a vedea dacă au sau nu infecţia”, a declarat Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică