Trei poliţişti din SUA au privit cum o persoană fără adăpost se îneacă în faţa lor: „Nu sar în apă după tine” VIDEO

Trei poliţişti din SUA au privit cum o persoană fără adăpost se îneacă în faţa lor: „Nu sar în apă după tine” VIDEO

Potrivit BBC , Sean Bickings, în vârstă de 34 de ani, persoană fără adăpost, a intrat într-un lac pentru a înota şi, ulterior, a simţit că se îneacă. A cerut ajutor poliţiştilor, dar nimeni nu a sărit să-l ajute.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină într-un conflict petrecut între omul străzii şi partenera sa. Ajunşi la faţa locului, cei doi au negat că ar fi avut vreun conflict. La un moment dat, Sean Bickings a intrat în apă pentru a înota. Poliţiştii l-au avertizat că înotul este interzis şi la un moment dat unul dintre ei este auzit cum îi spune "Nu sar după tine", dar bărbatul a înotat către un pod. Sean Bickings a intrat în panică şi le-a cerut în mod repetat ajutorul poliţiştilor, însă ei i-au spus că nu vor intra în apă după el, aşa cum arată înregistările de pe bodycam-uri. Bărbatul s-a înecat şi a fost declarat mort.

„Se îneacă chiar în faţa ta şi nu vei ajuta”

Partenera bărbatului a devenit agitată pe măsură ce poliţiştii nu făceau nimic şi doar se uitam cum acesta se îneacă: „Se îneacă chiar în faţa ta şi nu vrei să-l ajuţi”. Poliţiştii au încercat să o calmeze şi spunându-i că urmează să ajungă o barcă. În cele din urmă, Sean Bickings nu a mai ieşit la suprafaţă.

Departamentul de Siguranţă Publică din Arizona a deschis o anchetă cu privie la modul în care au acţionat cei trei poliţişti, care au intrat în concediu.

Vă recomandăm să citţi şi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”